Volontaire har sedan starten haft övertygelsen om att den bästa kommunikationen är den som människor vill ta del av och engagera sig i av egen fri vilja. 
Vi tror att förtroende behöver förtjänas och att vi behöver lösa riktiga problem för att kunna leverera ett upplevt och långsiktigt värde för våra kunder – och deras.

 

På byrån arbetar vi kanal- och disciplinoberoende och arbetsgrupperna är en blandning av AD, copy, PR, tech, strategi och design. Utöver det arbetar vi ofta med externa parter som t.ex. produktionsbolag, antropologer, psykologer, produktutvecklare, digitala utvecklare eller tjänstedesigners där vi agerar som kundens huvudbyrå.

 

Nu söker vi dig som jobbat med publicitetsarbete på PR- eller reklambyrå i ett par år. Du drivs av att uppnå ett lyckat resultat av aktivering och lansering och för dig är budskapet och var det hörs viktigare än att sätta idén. Du kan arbeta med och föreslå traditionella PR-lösningar men förstår också värdet av och kan hitta alternativa vägar till publicitet och intresse från omvärlden.

 

Som PR-konsult hos Volontaire kommer du arbeta hands-on och vara en viktig resurs i det operativa arbetet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är driven och kan ta ansvar för genomförande av projekt och kampanjer med tydliga mål för publicitet och andra sätt att skapa förtjänad uppmärksamhet.

 

Vi tror att du:

  • Har arbetat 2-4 år som PR-konsult på PR- eller reklambyrå
  • Gillar och har erfarenhet av att arbeta med medierelationer
  • Är en naturbegåvning när det kommer till att ta kontakt med nya människor och utveckla samarbeten och relationer
  • Har erfarenhet av att utveckla innehåll till digitala kanaler och kampanjer
  • Gillar att skriva
  • Som person är nyfiken, lösningsorienterad och driven
  • Mycket duktig på att skriva och kommunicera på engelska
  • Har ett stort intresse för och god koll på trender och omvärld

 

Skicka din ansökan märkt PR-KONSULT till: work@volontaire.com senast den 4 september 2017.

Vi kommer att välja ut 3-5 personer till intervju och meddelar alla sökanden per mail så fort vi fattat beslut om nästa steg.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

/Vännerna på Volontaire