Volontaire har sedan starten haft övertygelsen om att den bästa kommunikationen är den som människor vill ta del av och engagera sig i av egen fri vilja. Vi lever i ett rekommendationssamhälle där förtroende behöver förtjänas. Utgångspunkten är en tydlig syn på människor och en nyfikenhet på deras liv, behov, drömmar och problem. Tillsammans med våra kunder och samarbetsparter strävar vi därför efter att lösa riktiga problem för att kunna leverera ett upplevt och långsiktigt värde för våra kunder – och deras.

 

Sedan starten har Volontaire varit kanal- och disciplinoberoende då vi är övertygade om att olika behov kräver olika lösningar. Vi jobbar med en blandning av Reklam, PR, tech, strategi och design där digitalt inte är en funktion utan ett mindset som vi anser vara hygien hos alla på byrån. Vi har ett nära samarbete med externa parter som produktionsbolag, antropologer, servicedesigners, digitala utvecklare, mediebyråer eller enskilda specialister där vi agerar huvudbyrå eller en av flera byråer i ett samarbete.

 

Vi går nu igenom en spännande förändring i syfte att bli världens minsta globala byrå och ta nästa steg i Volontaires utveckling. Vi har omprövat både egna och andras sanningar i jakten på förfining. Vi står väl rustade för nästa steg men söker efter fler som ansluter på resan.  

 

Vi söker därför dig som:

  • Jobbat som AD i minst 5 år
  • Som är nyfiken, konceptuell och leveranssäker
  • Drivs av att lösa riktiga problem, brinner för ditt hantverk och blir stolt över att uppnå ett lyckat resultat.
  • Stolt presenterar dina idéer och uppskattar en bra kunddialog. Du arbetar prestigelöst och gärna tillsammans med andra på byrån.

 

Skicka din ansökan märkt AD till: work@volontaire.com senast den 08 Januari 2018.

Vi ser fram emot att höra från dig! /Vännerna på Volontaire